schilderij | schilderijenshop | LittleLeloo

Privacyverklaring​

Bestellen
Wanneer je bij mij een bestelling plaatst, gebruik ik je persoonsgegevens om de bestelling af te kunnen handelen. Ik mag jou persoonsgegevens dan aan mijn bezorgdienst geven om de bestelling bij jou te laten bezorgen. Ook krijg ik informatie over jouw betaling van je bank.

Hiervoor gebruik ik jouw betalingsgegevens, naw-gegevens, ip-adres, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Dit doe ik op basis van jou toestemming. Ik bewaar deze informatie tot één jaar nadat jouw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Verstrekken aan derden
Ik werk met bepaalde bedrijven samen, die je hierboven genoemde persoonsgegevens van mij kunnen ontvangen.

Voor het afhandelen van de bestellingen werk ik samen met:
- Mijn betalingsprovider 
- Mijn postbedrijf 
- Mijn hostingpartij 

Cookies
Mijn webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar ik informatie in kan opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar ik kan er ook mee zien dat je mij weer bezoekt.

Wanneer je mijn website voor het eerst bezoekt, toon ik je een melding met uitleg over cookies. Hierbij zal ik je vragen om akkoord te gaan voor het gebruik van deze cookies.

Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van mijn webwinkel werken dan niet goed meer.

Google Analytics
Ik gebruik Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers mijn webwinkel gebruiken. Ik heb een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken met wat zij mogen bijhouden. Ik heb Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Ik laat Google de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor mij van groot belang. Ik zorg dat jouw gegevens bij mij goed beveiligd zijn. 

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens ik van jou heb, kun je altijd contact met mij opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.
Je hebt de volgende rechten:
- uitleg krijgen over welke persoonsgegevens ik heb en wat ik daarmee doe
- inzage in de precieze persoonsgegevens die ik van jou heb
- het laten corrigeren van fouten
- het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
- intrekken van toestemming
- bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Klacht indienen
Als je vindt dat ik jou niet op de juiste manier help m.b.t. jouw persoonsgegevens, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

© 2018 - 2019 LittleLeloo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Welkom bij LittleLeloo! Deze webshop maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Dat is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een webshop naar je computer wordt gestuurd. Zowel LittleLeloo als andere partijen kunnen deze plaatsen. Waar worden deze voor gebruikt? LittleLeloo schilderijenshop gebruikt deze om het gebruiksgemak en de prestaties van de webshop te verbeteren. Met behulp van deze bestandjes zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Zo wordt het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen. Schilderijenshop LittleLeloo maakt gebruik van permanente en sessie cookes. Permanente: Hiermee kan de webwinkel speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen hiervan te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Deze kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie: Met behulp van een deze kunnen we zien welke onderdelen van de webshop je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webshop daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? LittleLeloo plaatst deze om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele): Onthouden welke grote schilderijen in je winkelmandje liggen. Zonder deze kun je geen groot abstract schilderij of groot modern schilderij bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen. Google Analytics (tracking): Meten hoe je de site gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking): Meten we hoe je de site gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze marketing campagnes te verbeteren. AddThis (Social Media): Hiermee is het mogelijk om onze content te delen via social media websites. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen deze worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.